E-mail:
Jelszó:
Regisztráció     Elfelejtett jelszó

Felnőtt: 1.700 Ft
Gyermek: 1.100 Ft
Családi: 4.050 Ft
Gyermekcs.: 790 Ft

További jegyárak »

Tel.: 06 62 542 530,
06 62 542 531

info@zoo.szeged.hu

 

 

MÁV-START kedvezmény

 

Partnereink:

National Geogpraphic

MiMicsoda.hu

EDF DÉMÁSZ

Rádió88

REGIO Játékáruház

Vásárhelyi Hírek

MagyarLátnivalók

 

Tábori jelentkezés: 2016. március 23-án! Bővebb információt rövidesen adunk a turnusokról, az árról és a jelentkezés módjáról.
 

Vadasparki születésnapi buli a Facebookon A Szegedi Vadaspark Mentőközpontja a Facebookon

 

Hírek

2016.01.22.
Vadaspark, új év, új programok

A tavalyi évet, bár az augusztusi, hosszan tartó kánikula nem kifejezetten tett jót a látogatottságunk alakulásának, végül a sikeres ősznek köszönhetően jól zárta a Szegedi Vadaspark. Annak ellenére, hogy a látogatószám valamivel kisebb lett, mint az előző évi, és csak csekély mértékű jegyáremeléssel indítottuk a szezont, történelmi bevételi csúcsot értünk el tavaly. Elsősorban a Vadaspark vállalkozási tevékenységei, köztük a büfé és az ajándékbolt voltak azok, amelyek a jegyárak mellett jelentős mértékben hozzájárultak a Vadaspark gazdasági sikereihez. Bár kisebb mértékben, de jól mutatja a szolgáltatásaink iránt való fokozott érdeklődét, hogy a Vadasparkban tartott születésnapi bulikból több mint 50%-kal többet tartottunk, mint az előző évben. A nyári tábor népszerűsége sem csökkent, sőt, még több gyermeket tudtunk fogadni, mint előtte való években. Idén természetesen a sikeres programjainkat folytatni kívánjuk, és számítani lehet állati meglepetésekre is. Lássuk, mi várható 2016-ban!

Bővebben »
2016.01.22.
Medveles a Vadasparkban – 2016. február 2-án

Bár az időjárás mostanában elég kiszámíthatatlan, hol a zord télből, hol a kora tavaszból kapunk egy kis ízelítőt, de a Vadasparkban az biztos, hogy hamarosan újra indul a rendezvényi szezon. Ráadásul, ha nem is teljesen hiteles „szakembertől”, de éppen az elkövetkező időjárásról szeretnénk „véleményt kérni” nyitó programunkon, február 2-án, a medve-lesen.

Bővebben »
2016.01.22.
Vadasparki tábor 2016-ban is

Megszokhattuk, hogy már most nagy az érdekélődés a nyári táborok irányt. Ezért is szoktuk már az év elején meghirdetni. Azonban arról is kaptunk visszajelzéseket, hogy ennek is vannak hátrányai, sokan lekésnek róla, vagy éppen még nehezebb előre tervezni a család nyári programjait. Ezért idén nem februárban, hanem március végén, pontosabban március 23-ra hirdettük meg a jelentkezés első napját. A tábor pontos kiírását, a jelentkezés módját, az árakat és a turnusok beosztását rövidesen közre adjuk, annyi azonban már most biztosan elmondható, hogy a vadasparki tábor a nyári szünidő kezdetétől a végéig fog tartani.

Bővebben »

Magazin

2015.02.19.
Látogatói kutatás a Szegedi Vadasparkban 2013-2014

A Szegedi Vadasparkban folyamatosan végzünk a látogatók körében kutatást, amely során nem csak a Vadaspark megítélését, hanem az egyes területeken (pl. programok, marketing, oktatás) végzett munkánk eredményességét is mérjük, valamint a régió turisztikai kínálatában elfoglalt pozíciónkat illetően is igyekszünk képet nyerni. Szintén fontos felmérnünk a hazai állatkertészet megítélését, egyes állatkertre is lebontva, amelyekkel összehasonlíthatják a Szegedi Vadasparkot. A jelen cikk témája a 2013-as és 2014-es kutatások összegzése. A kutatásban nagy segítségünkre voltak az állatkertben dolgozó önkéntesek, közcélú alkalmazottak, diákmunkások és gyakorlati munkát végző diákok, valamint a Szegedi Tourinform iroda munkatársai. A cikk pdf formátumban is letölthető!

Bővebben »
2013.01.31.
Turisztikai felmérés a Szegedi Vadasparkban - 2012

2012-ben a Szegedi Vadaspark az évek óta folyó, látogatók körében végzett kutatást újabb vizsgálati körrel egészítette ki, együttműködve a Szegedi Tourinformmal. A célunk az volt, hogy felmérjük, Szeged város turisztikai kínálatában milyen szerepet játszik a Vadaspark, illetve az állatkert látogatói, mind a helyben lakók, mind a távolról érkezettek mindebben milyen preferenciákkal rendelkeznek.

Bővebben »
2012.01.18.
Látogatói kutatás a Szegedi Vadasparkban – 2011

Évente 2-3 millió látogató keresi fel hazánk állatkertjeit, amelyek így a legnépszerűbb kulturális intézményeknek számítanak. Bár többségében önkormányzati tulajdonban vannak, bevételeik legjelentősebb részét jelentik a belépőjegyekből származó összegek, így a látogatók száma egyértelműen befolyásolja az állatkertek fenntarthatóságát. Így annak ismerete, hogy a látogatók miként vélekednek az adott állatkertről, mi tetszik nekik, mi nem, melyek a fő célcsoportok és milyen kommunikációs csatornákon érhetők el – mind fontos kérdések a fejlesztési stratégia megalkotásában. Azonban – bár a profitorientált működés elveit is szem előtt kell tartania – az állatkert alapvetően közfeladatokat ellátó intézmény, jelentős szerepet vállal a természetvédelemben, állatvédelemben és az oktatásban. Ezen munka hatékonyságát is objektívan szükséges mérnünk ahhoz, hogy elérjük, illetve fenntartsuk a célul kitűzött színvonalat. A harmadik kérdéscsokor az állatkertek társadalmi szerepére és elfogadottságára vonatkozik, amely kérdéskör szintén kiemelt fontosságú számunkra.

Bővebben »