• посуда оптом
 • ландшафтный дизайн Днепропетровск
 • ремонт квартир Днепропетровск
 • бизнес идеи
 • бизнес идея
 • мебель для аптек
 • шкафы-купе киев
 • шкафы-купе киев
 • квартиры днепропетровск посуточно
 • туристическое агентство Днепропетровска
 • тренинги
 • ораторское мастерство
 • жалюзи Днепропетровск
 • E-mail:
  Jelszó:
  Regisztráció     Elfelejtett jelszó

  Felnőtt: 1 650 Ft
  Gyermek: 1050 Ft
  Családi: 3 950 Ft
  Gyermekcs.: 770 Ft

  További jegyárak »

  Tel.: 06 62 542 530,
  06 62 542 531

  info@zoo.szeged.hu

   

   

  MÁV-START kedvezmény

   

  Partnereink:

  National Geogpraphic

  MiMicsoda.hu

  EDF DÉMÁSZ

  Rádió88

  REGIO Játékáruház

  Vásárhelyi Hírek

   

  Egy különleges családi nap a katasztrófavédelmisekkel közösen:

  2014. augusztus 23-án, szombaton!

  Vadasparki születésnapi buli a Facebookon A Szegedi Vadaspark Mentőközpontja a Facebookon

   

  Hírek

  2014.08.19.
  Gorillamenekítés a Vadasparkban? – nincs katasztrófa, csak katasztrófavédelmi családi nap augusztus 23-án, szombaton

  Augusztus 23-án, szombaton egy rendkívül különleges esemény, egy igen látványos katasztrófavédelmi családi nap lesz a Szegedi Vadasparkban, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közreműködésével. A szegedi tűzoltóság megalakulásának 135. évfordulója alkalmából tartott rendezvényen a tűzoltók jelene és múltja találkozik. A programok egy részét szigorúan csak nézni szabad, másokba egy szórakoztató családi vetélkedő kapcsán, bárki be is kapcsolódhat tevékeny közreműködőként. 10.00 és 16.00 óra között a Vadaspark teljes területén különböző katasztrófavédelmi helyzetek megoldását segítő eszközök, illetve az azokat használó szakemberek bemutatkozására kerül sor.

  Bővebben »
  2014.08.19.
  Pandák párban

  Bár már régóta látható és nagy kedvencnek is számít a vörös vagy kis panda a Szegedi Vadasparkban, arra, hogy egy fiatal pár álljon össze, mostanáig kellett várni. A tavaly érkezett, Szegeden Baltazár nevet kapott hím mellé nemrég érkezett Ying, a még fiatalabb nőstény. A háttérben való összeszoktatásuk után e héten, kedden kerültek ki a kifutójukba. A fajmegmentési program keretében tartott veszélyeztetett állatok szaporodásában így joggal bízhatunk.

  Bővebben »
  2014.08.06.
  Izgalmas családi nap és éjszakai túra augusztus 9-én

  A Szegedi Vadaspark az elmúlt években egyre sokoldalúbb rendezvényeket kínál a látogatóinak. Szimfonikus zenekartól a Vadasparkban látogatói segítséggel állatcsempészeket nyakon csípő pénzügyőrökön keresztül a helyszíni katasztrófát elhárító tűzoltókig sok meglepetéssel tudtunk szolgálni. Bár az év elején még Afrika-napként terveztük, a hódmezővásárhelyi 5. Bocskai István Lövészdandár segítségével „terepszínesedett” a program, így a technika és katonai virtus iránt érdeklődők is megtalálhatják a kedvükre valót most szombaton (augusztus 9-én).  

  Bővebben »

  Magazin

  2013.01.31.
  Turisztikai felmérés a Szegedi Vadasparkban - 2012

  2012-ben a Szegedi Vadaspark az évek óta folyó, látogatók körében végzett kutatást újabb vizsgálati körrel egészítette ki, együttműködve a Szegedi Tourinformmal. A célunk az volt, hogy felmérjük, Szeged város turisztikai kínálatában milyen szerepet játszik a Vadaspark, illetve az állatkert látogatói, mind a helyben lakók, mind a távolról érkezettek mindebben milyen preferenciákkal rendelkeznek.

  Bővebben »
  2012.01.18.
  Látogatói kutatás a Szegedi Vadasparkban – 2011

  Évente 2-3 millió látogató keresi fel hazánk állatkertjeit, amelyek így a legnépszerűbb kulturális intézményeknek számítanak. Bár többségében önkormányzati tulajdonban vannak, bevételeik legjelentősebb részét jelentik a belépőjegyekből származó összegek, így a látogatók száma egyértelműen befolyásolja az állatkertek fenntarthatóságát. Így annak ismerete, hogy a látogatók miként vélekednek az adott állatkertről, mi tetszik nekik, mi nem, melyek a fő célcsoportok és milyen kommunikációs csatornákon érhetők el – mind fontos kérdések a fejlesztési stratégia megalkotásában. Azonban – bár a profitorientált működés elveit is szem előtt kell tartania – az állatkert alapvetően közfeladatokat ellátó intézmény, jelentős szerepet vállal a természetvédelemben, állatvédelemben és az oktatásban. Ezen munka hatékonyságát is objektívan szükséges mérnünk ahhoz, hogy elérjük, illetve fenntartsuk a célul kitűzött színvonalat. A harmadik kérdéscsokor az állatkertek társadalmi szerepére és elfogadottságára vonatkozik, amely kérdéskör szintén kiemelt fontosságú számunkra.

  Bővebben »
  2011.11.04.
  Hétvégi kalandoZOO: Bécs és Győr

  A Szegedi Vadaspark önkénteseként évek óta besegítek az állat- és természetvédelmi rendezvények lebonyolításában és az elhívatott állatgondozók mindennapos munkáiban, sok más önkéntes-társammal együtt. Azonban „nem hivatalos ott dolgozó”-ként fizetést nem kapunk. De, hogy mégse legyen eredménytelen az ottani munkánk, a Vadaspark vezetősége minden évben szervez nekünk egy látogatást egy-két másik állatkertbe. Az idei rendezvények során keményen dolgoztunk, hogy október 14. és 16. között egy háromnapos kirándulás során eljussunk a bécsi és a győri állatkertbe. Fáradozásaink nem voltak hiába valóak és október 14-én jól megpakolt hátizsákokkal és útra készen kezdődött meg az idei KalandoZOO, Pintér Tibor, zoopedagógus vezetésével.

  Bővebben »