• посуда оптом
 • ландшафтный дизайн Днепропетровск
 • ремонт квартир Днепропетровск
 • бизнес идеи
 • бизнес идея
 • мебель для аптек
 • шкафы-купе киев
 • шкафы-купе киев
 • квартиры днепропетровск посуточно
 • туристическое агентство Днепропетровска
 • тренинги
 • ораторское мастерство
 • жалюзи Днепропетровск
 • E-mail:
  Jelszó:
  Regisztráció     Elfelejtett jelszó

  Felnőtt: 1.700 Ft
  Gyermek: 1.100 Ft
  Családi: 4.050 Ft
  Gyermekcs.: 790 Ft

  További jegyárak »

  Tel.: 06 62 542 530,
  06 62 542 531

  info@zoo.szeged.hu

   

   

  MÁV-START kedvezmény

   

  Partnereink:

  National Geogpraphic

  MiMicsoda.hu

  EDF DÉMÁSZ

  Rádió88

  REGIO Játékáruház

  Vásárhelyi Hírek

  MagyarLátnivalók

   

  Nyári programok:

  Augusztus 15.: Varázslatos Afrika (nappali családi program)
  Augusztus 28.: Állatkertek éjszakája

  Vadasparki születésnapi buli a Facebookon A Szegedi Vadaspark Mentőközpontja a Facebookon

   

  Hírek

  2015.07.31.
  Varázslatos Afrika – augusztus 15-én a Vadasparkban

  Augusztusban két nagy rendezvénnyel is várjuk a látogatóinkat. Az utolsó pénteki napon, augusztus 28-án újra részt veszünk az országos Állatkerten éjszakája elnevezésű programban. Augusztus 15-én talán egy még izgalmasabb és újszerűbb programot kínálunk, amelyben Afro Productions Team lesz segítségünkre, valamint vendégül látjuk a Móra Ferenc Múzeumot is, a „Csak a jó meleg Afrika” című kiállításuk apropóján. Sőt, a múzeummal egy érdekes közös akciót is hirdettünk, amely reméljük sokakat csábít majd a kiállítás és a Vadaspark együttes meglátogatására. Ígérjük, érdemes lesz!

  Bővebben »
  2015.07.31.
  Szafariautóval a Vadasparkba!

  A Móra Ferenc Múzeum és a Szegedi Vadaspark nemcsak az augusztus 15-én tartandó Varázslatos Afrika című rendezvényen működik együtt, hanem a „Csak a jó meleg Afrika” kiállítás kapcsán egy egyedi programot is kínál: a kiállítás meglátogatói szafariautón utazva, kedvezménnyel kereshetik fel a Vadasparkot, ahol az afrikai vadvilág felfedezése mellett még zsiráfetetésen is részt vehetnek!

  Bővebben »
  2015.07.31.
  Az oroszlánok örültek a zebrának

  A legutóbbi esti programunkon érdekes kísérlet szemtanúi lehettek a látogatók: először kínáltunk műzebrát az oroszlánjainknak. Az oroszlánok hamar felfedezték az új látogatójukat, és nem sokat teketóriáztak, menten elindult a vadászat! A zebrát gyorsan lebirkózták, és utána szinte darabokra marcangolták a modellt, amit természetesen olyan anyagokból állítottunk össze, amely nem jelent veszélyt a ragadozókra, sőt, még húst is rejtettünk el benne.

  Bővebben »

  Magazin

  2015.02.19.
  Látogatói kutatás a Szegedi Vadasparkban 2013-2014

  A Szegedi Vadasparkban folyamatosan végzünk a látogatók körében kutatást, amely során nem csak a Vadaspark megítélését, hanem az egyes területeken (pl. programok, marketing, oktatás) végzett munkánk eredményességét is mérjük, valamint a régió turisztikai kínálatában elfoglalt pozíciónkat illetően is igyekszünk képet nyerni. Szintén fontos felmérnünk a hazai állatkertészet megítélését, egyes állatkertre is lebontva, amelyekkel összehasonlíthatják a Szegedi Vadasparkot. A jelen cikk témája a 2013-as és 2014-es kutatások összegzése. A kutatásban nagy segítségünkre voltak az állatkertben dolgozó önkéntesek, közcélú alkalmazottak, diákmunkások és gyakorlati munkát végző diákok, valamint a Szegedi Tourinform iroda munkatársai. A cikk pdf formátumban is letölthető!

  Bővebben »
  2013.01.31.
  Turisztikai felmérés a Szegedi Vadasparkban - 2012

  2012-ben a Szegedi Vadaspark az évek óta folyó, látogatók körében végzett kutatást újabb vizsgálati körrel egészítette ki, együttműködve a Szegedi Tourinformmal. A célunk az volt, hogy felmérjük, Szeged város turisztikai kínálatában milyen szerepet játszik a Vadaspark, illetve az állatkert látogatói, mind a helyben lakók, mind a távolról érkezettek mindebben milyen preferenciákkal rendelkeznek.

  Bővebben »
  2012.01.18.
  Látogatói kutatás a Szegedi Vadasparkban – 2011

  Évente 2-3 millió látogató keresi fel hazánk állatkertjeit, amelyek így a legnépszerűbb kulturális intézményeknek számítanak. Bár többségében önkormányzati tulajdonban vannak, bevételeik legjelentősebb részét jelentik a belépőjegyekből származó összegek, így a látogatók száma egyértelműen befolyásolja az állatkertek fenntarthatóságát. Így annak ismerete, hogy a látogatók miként vélekednek az adott állatkertről, mi tetszik nekik, mi nem, melyek a fő célcsoportok és milyen kommunikációs csatornákon érhetők el – mind fontos kérdések a fejlesztési stratégia megalkotásában. Azonban – bár a profitorientált működés elveit is szem előtt kell tartania – az állatkert alapvetően közfeladatokat ellátó intézmény, jelentős szerepet vállal a természetvédelemben, állatvédelemben és az oktatásban. Ezen munka hatékonyságát is objektívan szükséges mérnünk ahhoz, hogy elérjük, illetve fenntartsuk a célul kitűzött színvonalat. A harmadik kérdéscsokor az állatkertek társadalmi szerepére és elfogadottságára vonatkozik, amely kérdéskör szintén kiemelt fontosságú számunkra.

  Bővebben »