• посуда оптом
 • ландшафтный дизайн Днепропетровск
 • ремонт квартир Днепропетровск
 • бизнес идеи
 • бизнес идея
 • мебель для аптек
 • шкафы-купе киев
 • шкафы-купе киев
 • квартиры днепропетровск посуточно
 • туристическое агентство Днепропетровска
 • тренинги
 • ораторское мастерство
 • жалюзи Днепропетровск
 • E-mail:
  Jelszó:
  Regisztráció     Elfelejtett jelszó

  Felnőtt: 1 650 Ft
  Gyermek: 1050 Ft
  Családi: 3 950 Ft
  Gyermekcs.: 770 Ft

  További jegyárak »

  Tel.: 06 62 542 530,
  06 62 542 531

  info@zoo.szeged.hu

   

   

  MÁV-START kedvezmény

   

  Partnereink:

  National Geogpraphic

  MiMicsoda.hu

  EDF DÉMÁSZ

  Rádió88

  REGIO Játékáruház

  Vásárhelyi Hírek

  MagyarLátnivalók

   

  Október 31-én (pénteken):
  Halloween a Vadasparkban: nappal és este!

  Vadasparki születésnapi buli a Facebookon A Szegedi Vadaspark Mentőközpontja a Facebookon

   

  Hírek

  2014.10.30.
  Főpróba a vadasparki Halloween előtt

  A Vadaspark első alkalommal tart Halloween napján rendezvényt, egészen az éjszakába nyúlóan várjuk látogatóinkat a múlt héten már közzé tett programokra. Állatainknak már régebben is kedveskedtünk ez idő tájt ajándékokkal, pontosabban jókora tökökkel, amelyekkel kedvükre játszhattak. Most pénteken is fontos eseményei lesznek a rendezvénynek ezek a tökös játékok, napközben és este egyaránt. A főpróbát ma tartottuk, az első tököt Narvik, a rozsomák kényére-kedvére szolgáltuk fel. Az eredmény egy elégedett rozsomák és egy miszlikbe aprított tök lett, ahogyan azt vártuk, és péntek estére is várjuk…  

  Bővebben »
  2014.10.30.
  Egy vadasparki önkéntes élménybeszámolója

  A Szegedi Vadaspark sokrétű tevékenységében, különösen az ismeretterjesztést szolgáló rendezvények lebonyolításában óriási segítségünkre vannak azok a lelkes önkéntesek, akik szabadidejük egy részét feláldozva segítik munkánkat. Fizetséget ezért nem kapnak, de hálánk jeléül az önkéntes igazolvány és az önkéntes póló mellé minden évben egy jutalom kirándulás is jár, amely mindig egy általuk választott állatkert meglátogatása. Ilyen alkalmakkor őket, mint egy kicsit szakmabélieket, a vendéglátó intézményben dolgozó kollégák olyan plusz élményekkel is kényeztetik, amelyeket a hétköznapi látogató nem kaphat meg - talán ezért is érdemes csinálni!? Ez év őszén a Szerbiában lévő Palics volt a választott célpont. Önkénteseink, a szívélyes vendéglátásnak is köszönhetően, jól érezték magukat, amit egyikőjük, Zsibók Márk élménybeszámolója is bizonyít.  

  Bővebben »
  2014.10.22.
  Szúrós fehérség

  Egy szegedi család, pontosabban annak kutyája különös szerzetre lelt a kertjében, egy hófehér, rózsaszín orrú és piros szemű sünre. A megrettent állatot befogadták és gondosan nevelték, majd végül átadták a Vadaspark Természetvédelmi Mentőközpontjának. Bár sok sünt kapunk évről évre, a többségüket utóbb szabadon is tudjuk engedni, fehér sünnel nem sűrűn találkozunk, így „házon belül” is nagy feltűnést keltett a különös kisemlős.

  Bővebben »

  Magazin

  2013.01.31.
  Turisztikai felmérés a Szegedi Vadasparkban - 2012

  2012-ben a Szegedi Vadaspark az évek óta folyó, látogatók körében végzett kutatást újabb vizsgálati körrel egészítette ki, együttműködve a Szegedi Tourinformmal. A célunk az volt, hogy felmérjük, Szeged város turisztikai kínálatában milyen szerepet játszik a Vadaspark, illetve az állatkert látogatói, mind a helyben lakók, mind a távolról érkezettek mindebben milyen preferenciákkal rendelkeznek.

  Bővebben »
  2012.01.18.
  Látogatói kutatás a Szegedi Vadasparkban – 2011

  Évente 2-3 millió látogató keresi fel hazánk állatkertjeit, amelyek így a legnépszerűbb kulturális intézményeknek számítanak. Bár többségében önkormányzati tulajdonban vannak, bevételeik legjelentősebb részét jelentik a belépőjegyekből származó összegek, így a látogatók száma egyértelműen befolyásolja az állatkertek fenntarthatóságát. Így annak ismerete, hogy a látogatók miként vélekednek az adott állatkertről, mi tetszik nekik, mi nem, melyek a fő célcsoportok és milyen kommunikációs csatornákon érhetők el – mind fontos kérdések a fejlesztési stratégia megalkotásában. Azonban – bár a profitorientált működés elveit is szem előtt kell tartania – az állatkert alapvetően közfeladatokat ellátó intézmény, jelentős szerepet vállal a természetvédelemben, állatvédelemben és az oktatásban. Ezen munka hatékonyságát is objektívan szükséges mérnünk ahhoz, hogy elérjük, illetve fenntartsuk a célul kitűzött színvonalat. A harmadik kérdéscsokor az állatkertek társadalmi szerepére és elfogadottságára vonatkozik, amely kérdéskör szintén kiemelt fontosságú számunkra.

  Bővebben »
  2011.11.04.
  Hétvégi kalandoZOO: Bécs és Győr

  A Szegedi Vadaspark önkénteseként évek óta besegítek az állat- és természetvédelmi rendezvények lebonyolításában és az elhívatott állatgondozók mindennapos munkáiban, sok más önkéntes-társammal együtt. Azonban „nem hivatalos ott dolgozó”-ként fizetést nem kapunk. De, hogy mégse legyen eredménytelen az ottani munkánk, a Vadaspark vezetősége minden évben szervez nekünk egy látogatást egy-két másik állatkertbe. Az idei rendezvények során keményen dolgoztunk, hogy október 14. és 16. között egy háromnapos kirándulás során eljussunk a bécsi és a győri állatkertbe. Fáradozásaink nem voltak hiába valóak és október 14-én jól megpakolt hátizsákokkal és útra készen kezdődött meg az idei KalandoZOO, Pintér Tibor, zoopedagógus vezetésével.

  Bővebben »