• посуда оптом
 • ландшафтный дизайн Днепропетровск
 • ремонт квартир Днепропетровск
 • бизнес идеи
 • бизнес идея
 • мебель для аптек
 • шкафы-купе киев
 • шкафы-купе киев
 • квартиры днепропетровск посуточно
 • туристическое агентство Днепропетровска
 • тренинги
 • ораторское мастерство
 • жалюзи Днепропетровск
 • E-mail:
  Jelszó:
  Regisztráció     Elfelejtett jelszó

  Felnőtt: 1 650 Ft
  Gyermek: 1050 Ft
  Családi: 3 950 Ft
  Gyermekcs.: 770 Ft

  További jegyárak »

  Tel.: 06 62 542 530,
  06 62 542 531

  info@zoo.szeged.hu

   

   

  MÁV-START kedvezmény

   

  Partnereink:

  National Geogpraphic

  MiMicsoda.hu

  EDF DÉMÁSZ

  Rádió88

  REGIO Játékáruház

  Vásárhelyi Hírek

  MagyarLátnivalók

   

  Nyári tábori jelentkezés: 2015. február 9-től (telefonon)!

   

  Vadasparki születésnapi buli a Facebookon A Szegedi Vadaspark Mentőközpontja a Facebookon

   

  Hírek

  2015.01.14.
  Decemberben született meg Dalma, a tapírlány

  A Szegedi Vadaspark számít hazánkban a legsikeresebbnek a közönséges tapírok tenyésztésében, amit mi sem bizonyít jobban, mint a 10. kistapír megszületése 2014. december 15-én. Az előző tapír ifjak közül 7 volt hím, ezért is örültünk annak, hogy 10. viszont nőstény lett.  Jenny és Sámson, a tapírszülők most is félő gondossággal nevelik kicsinyüket, a gondozóitól a Dalma nevet kapott tapírlányt. Őt a látogatóink is megtekinthetik a Dél-Amerika házban, üvegablakon keresztül.

  Bővebben »
  2015.01.14.
  Tavaszköszöntő rendezvénnyel kezdődik a Vadaspark 2015-ös programkínálata

  Izgalmakban, látványos programokban a 2015-ös évben sem lesz hiány a Vadasparkban. Amint látogatóink megszokhatták, és ahogy sokan igénylik is, a tavasz első hónapjában, márciusban már indul a rendezvényi szezon, s tart egészen decemberig. Bár a sokak által várva várt, két napos, Húsvéti tojásvadászat idén sem marad el, mégis az év első időszakát, a szokásoknak megfelelően, a nemzetközi természet- és környezetvédelmi napok méltó és sokszínű megünneplése jellemzi majd Szeged állatkertjében.

  Bővebben »
  2015.01.14.
  Már a tavaszra készül a Zoosuli is! Sőt!

  Bár a téli hónapokból bőven van még hátra, a következő napokban megkapják tavaszi kínálatunkat az oktatási intézmények nemcsak Szegeden, hanem Csongrád megye többi településén is. A természet ébredése, az egyre javuló idő és a csoportkirándulások időszakának elérkezése sokakat csábít évről-évre vadasparki látogatásra. Az itt eltöltött idő azonban még tartalmasabbá és élménydúsabbá  tehető, ha részt vesznek egy-egy zoopedagógus által tartott foglalkozáson is.

  Bővebben »

  Magazin

  2013.01.31.
  Turisztikai felmérés a Szegedi Vadasparkban - 2012

  2012-ben a Szegedi Vadaspark az évek óta folyó, látogatók körében végzett kutatást újabb vizsgálati körrel egészítette ki, együttműködve a Szegedi Tourinformmal. A célunk az volt, hogy felmérjük, Szeged város turisztikai kínálatában milyen szerepet játszik a Vadaspark, illetve az állatkert látogatói, mind a helyben lakók, mind a távolról érkezettek mindebben milyen preferenciákkal rendelkeznek.

  Bővebben »
  2012.01.18.
  Látogatói kutatás a Szegedi Vadasparkban – 2011

  Évente 2-3 millió látogató keresi fel hazánk állatkertjeit, amelyek így a legnépszerűbb kulturális intézményeknek számítanak. Bár többségében önkormányzati tulajdonban vannak, bevételeik legjelentősebb részét jelentik a belépőjegyekből származó összegek, így a látogatók száma egyértelműen befolyásolja az állatkertek fenntarthatóságát. Így annak ismerete, hogy a látogatók miként vélekednek az adott állatkertről, mi tetszik nekik, mi nem, melyek a fő célcsoportok és milyen kommunikációs csatornákon érhetők el – mind fontos kérdések a fejlesztési stratégia megalkotásában. Azonban – bár a profitorientált működés elveit is szem előtt kell tartania – az állatkert alapvetően közfeladatokat ellátó intézmény, jelentős szerepet vállal a természetvédelemben, állatvédelemben és az oktatásban. Ezen munka hatékonyságát is objektívan szükséges mérnünk ahhoz, hogy elérjük, illetve fenntartsuk a célul kitűzött színvonalat. A harmadik kérdéscsokor az állatkertek társadalmi szerepére és elfogadottságára vonatkozik, amely kérdéskör szintén kiemelt fontosságú számunkra.

  Bővebben »
  2011.11.04.
  Hétvégi kalandoZOO: Bécs és Győr

  A Szegedi Vadaspark önkénteseként évek óta besegítek az állat- és természetvédelmi rendezvények lebonyolításában és az elhívatott állatgondozók mindennapos munkáiban, sok más önkéntes-társammal együtt. Azonban „nem hivatalos ott dolgozó”-ként fizetést nem kapunk. De, hogy mégse legyen eredménytelen az ottani munkánk, a Vadaspark vezetősége minden évben szervez nekünk egy látogatást egy-két másik állatkertbe. Az idei rendezvények során keményen dolgoztunk, hogy október 14. és 16. között egy háromnapos kirándulás során eljussunk a bécsi és a győri állatkertbe. Fáradozásaink nem voltak hiába valóak és október 14-én jól megpakolt hátizsákokkal és útra készen kezdődött meg az idei KalandoZOO, Pintér Tibor, zoopedagógus vezetésével.

  Bővebben »