• посуда оптом
 • ландшафтный дизайн Днепропетровск
 • ремонт квартир Днепропетровск
 • бизнес идеи
 • бизнес идея
 • мебель для аптек
 • шкафы-купе киев
 • шкафы-купе киев
 • квартиры днепропетровск посуточно
 • туристическое агентство Днепропетровска
 • тренинги
 • ораторское мастерство
 • жалюзи Днепропетровск
 • E-mail:
  Jelszó:
  Regisztráció     Elfelejtett jelszó

  Felnőtt: 1.700 Ft
  Gyermek: 1.100 Ft
  Családi: 4.050 Ft
  Gyermekcs.: 790 Ft

  További jegyárak »

  Tel.: 06 62 542 530,
  06 62 542 531

  info@zoo.szeged.hu

   

   

  MÁV-START kedvezmény

   

  Partnereink:

  National Geogpraphic

  MiMicsoda.hu

  EDF DÉMÁSZ

  Rádió88

  REGIO Játékáruház

  Vásárhelyi Hírek

  MagyarLátnivalók

   

  Nyári programok:

  Június 27.: Ragadozók hétvégéje (szombat nappal és este)
  Július 25.: Tűz, Víz, Riadó! - családi nap és este tűzoltó bemutatóval
  Augusztus 15.: Varázslatos Afrika (nappali családi program)
  Augusztus 28.: Állatkertek éjszakája

  Vadasparki születésnapi buli a Facebookon A Szegedi Vadaspark Mentőközpontja a Facebookon

   

  Hírek

  2015.06.24.
  Nyüzsgő kifutók: aranysakálok és ormányos medvék

  Aki visszatérő vendég a Szegedi Vadasparkban, annak nem számít nagy meglepetésnek, hogy tavasszal és nyáron számos kifutóban, röpdében figyelhet meg kölyköket és fiókákat. Azonban most talán még őket is meglepi az apróságok nyüzsgő sokasága, amelyet az aranysakálok és az ormányos medvék kifutójában tapasztalhat. A fiatal kölykök ugyanis most élik azt a korszakukat, amikor már hosszabb időre elhagyják védett odújukat, üregüket, és játszva, nagy hancúrozást csapva fedezik fel a környező világot.

  Bővebben »
  2015.06.24.
  Ragadozók nappala és éjjele június 27-én

  Most szombaton különleges rendezvény részese lehet az, aki kilátogat hozzánk a Szegedi Vadasparkba. Ugyanis egyrészt a ragadozók zsákmányszerzésének különböző módjait, technikáit, másrészt a prédaállatok álcázó megjelenését, védekező viselkedését is látványos, sőt bizonyos tekintetben személyesen átélhető módon mutatjuk be látogatóinknak. Lesz számtalan állatetetés, izgalmas családi vetélkedő, látványos és akciódús katonai bemutató, játékos kutyás program, sőt esti, nemcsak gyerekeknek szóló, bábszínház és éjszakai bátorságpróba is. A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandárját látjuk vendégül, akik segítségével a ragadozó-zsákmány kapcsolatok emberi párhuzamait is megismerhetjük, a tökéletes álcázástól a fegyverek bemutatásáig.

  Bővebben »
  2015.06.11.
  Ragadozók, tüzes és afrikai élmények – nyári programkínálat

  A tavaszi dömping után nyáron, bár kicsit ritkábban, de az éjszakai programokkal látványban és különleges élményekben mégis gazdagabban, folytatódnak a Vadasparkban a rendezvények. Minden nyári hónapban lesz játékos családi napunk, illetve egy-egy izgalmas látványetetésekkel tarkított éjszakai programunk is. Érdemes tehát figyelni a programajánlónkat, számos meglepetést tartogatunk ugyanis ezen a nyáron!

  Bővebben »

  Magazin

  2015.02.19.
  Látogatói kutatás a Szegedi Vadasparkban 2013-2014

  A Szegedi Vadasparkban folyamatosan végzünk a látogatók körében kutatást, amely során nem csak a Vadaspark megítélését, hanem az egyes területeken (pl. programok, marketing, oktatás) végzett munkánk eredményességét is mérjük, valamint a régió turisztikai kínálatában elfoglalt pozíciónkat illetően is igyekszünk képet nyerni. Szintén fontos felmérnünk a hazai állatkertészet megítélését, egyes állatkertre is lebontva, amelyekkel összehasonlíthatják a Szegedi Vadasparkot. A jelen cikk témája a 2013-as és 2014-es kutatások összegzése. A kutatásban nagy segítségünkre voltak az állatkertben dolgozó önkéntesek, közcélú alkalmazottak, diákmunkások és gyakorlati munkát végző diákok, valamint a Szegedi Tourinform iroda munkatársai. A cikk pdf formátumban is letölthető!

  Bővebben »
  2013.01.31.
  Turisztikai felmérés a Szegedi Vadasparkban - 2012

  2012-ben a Szegedi Vadaspark az évek óta folyó, látogatók körében végzett kutatást újabb vizsgálati körrel egészítette ki, együttműködve a Szegedi Tourinformmal. A célunk az volt, hogy felmérjük, Szeged város turisztikai kínálatában milyen szerepet játszik a Vadaspark, illetve az állatkert látogatói, mind a helyben lakók, mind a távolról érkezettek mindebben milyen preferenciákkal rendelkeznek.

  Bővebben »
  2012.01.18.
  Látogatói kutatás a Szegedi Vadasparkban – 2011

  Évente 2-3 millió látogató keresi fel hazánk állatkertjeit, amelyek így a legnépszerűbb kulturális intézményeknek számítanak. Bár többségében önkormányzati tulajdonban vannak, bevételeik legjelentősebb részét jelentik a belépőjegyekből származó összegek, így a látogatók száma egyértelműen befolyásolja az állatkertek fenntarthatóságát. Így annak ismerete, hogy a látogatók miként vélekednek az adott állatkertről, mi tetszik nekik, mi nem, melyek a fő célcsoportok és milyen kommunikációs csatornákon érhetők el – mind fontos kérdések a fejlesztési stratégia megalkotásában. Azonban – bár a profitorientált működés elveit is szem előtt kell tartania – az állatkert alapvetően közfeladatokat ellátó intézmény, jelentős szerepet vállal a természetvédelemben, állatvédelemben és az oktatásban. Ezen munka hatékonyságát is objektívan szükséges mérnünk ahhoz, hogy elérjük, illetve fenntartsuk a célul kitűzött színvonalat. A harmadik kérdéscsokor az állatkertek társadalmi szerepére és elfogadottságára vonatkozik, amely kérdéskör szintén kiemelt fontosságú számunkra.

  Bővebben »