• посуда оптом
 • ландшафтный дизайн Днепропетровск
 • ремонт квартир Днепропетровск
 • бизнес идеи
 • бизнес идея
 • мебель для аптек
 • шкафы-купе киев
 • шкафы-купе киев
 • квартиры днепропетровск посуточно
 • туристическое агентство Днепропетровска
 • тренинги
 • ораторское мастерство
 • жалюзи Днепропетровск
 • E-mail:
  Jelszó:
  Regisztráció     Elfelejtett jelszó

  Felnőtt: 1.700 Ft
  Gyermek: 1.100 Ft
  Családi: 4.050 Ft
  Gyermekcs.: 790 Ft

  További jegyárak »

  Tel.: 06 62 542 530,
  06 62 542 531

  info@zoo.szeged.hu

   

   

  MÁV-START kedvezmény

   

  Partnereink:

  National Geogpraphic

  MiMicsoda.hu

  EDF DÉMÁSZ

  Rádió88

  REGIO Játékáruház

  Vásárhelyi Hírek

  MagyarLátnivalók

   

  Segítse adója 1%-ával a Szegedi Vadasparkért Alapítványt!

  Vadasparki születésnapi buli a Facebookon A Szegedi Vadaspark Mentőközpontja a Facebookon

   

  Hírek

  2015.04.15.
  Föld napja események kicsit másképp

  Tavaszi következő két programunkat a Föld napjához kapcsolódóan szervezzük. E zöld ünnep hivatalos dátuma minden évben április 22-e – idén szerdára esik – amikorra 9.00 és 13.00 óra között azokat az óvodai és iskolai csoportokat várjuk, amelyek aktívan szeretnének részt venni (ki-ki a maga kis lépéseivel) kék bolygónk környezeti problémáinak megszüntetésében. Vadasparkunkban e napon  több helyszínen kínálunk játékos formában elsajátítható megoldásokat a környezettudatos életmód  megalapozásához.

  Az április 26-ára, vasárnapra, 10.00 és 16.00 óra között meghirdetett látványos és izgalmas családi napunk határozott üzenetét már a rendezvény címe is sugallja: „A természet nem eladó!” Mindezt csempészek látványos lebuktatásával, valódi pénzügyőrök és tettre kész kutyáik segítségével fogjuk érzékeltetni.  

  Bővebben »
  2015.04.15.
  Albínó anya, szürkésbarna kicsi

  A tavasztól nyár elejéig tartó időszakban a Vadaspark rendszerint egy nagy erdei szülőcentrumhoz hasonlít, annyi újszülött világra jöttének örülhetünk ekkor. Most az ausztráliai részleg kicsinyeit mutatjuk be, egyben választ adunk arra a kérdésre is, hogy vajon fehér kengurunak csak fehér lehet-e a kölyke?

  Bővebben »
  2015.04.15.
  Medvék a rajzlapon

  A barna medve kifutó átadásával egy időben hirdettük rajzpályázatot a szegedi REGIO Játék Napfény Parkkal közösen, amelynek témája mi más lehetne, mint a barna medve. Érkeztek is már fantáziadús alkotások, de szívesen fogadjuk az óvodások és általános iskolások további versenyműveit április 21-ig.

  Bővebben »

  Magazin

  2015.02.19.
  Látogatói kutatás a Szegedi Vadasparkban 2013-2014

  A Szegedi Vadasparkban folyamatosan végzünk a látogatók körében kutatást, amely során nem csak a Vadaspark megítélését, hanem az egyes területeken (pl. programok, marketing, oktatás) végzett munkánk eredményességét is mérjük, valamint a régió turisztikai kínálatában elfoglalt pozíciónkat illetően is igyekszünk képet nyerni. Szintén fontos felmérnünk a hazai állatkertészet megítélését, egyes állatkertre is lebontva, amelyekkel összehasonlíthatják a Szegedi Vadasparkot. A jelen cikk témája a 2013-as és 2014-es kutatások összegzése. A kutatásban nagy segítségünkre voltak az állatkertben dolgozó önkéntesek, közcélú alkalmazottak, diákmunkások és gyakorlati munkát végző diákok, valamint a Szegedi Tourinform iroda munkatársai. A cikk pdf formátumban is letölthető!

  Bővebben »
  2013.01.31.
  Turisztikai felmérés a Szegedi Vadasparkban - 2012

  2012-ben a Szegedi Vadaspark az évek óta folyó, látogatók körében végzett kutatást újabb vizsgálati körrel egészítette ki, együttműködve a Szegedi Tourinformmal. A célunk az volt, hogy felmérjük, Szeged város turisztikai kínálatában milyen szerepet játszik a Vadaspark, illetve az állatkert látogatói, mind a helyben lakók, mind a távolról érkezettek mindebben milyen preferenciákkal rendelkeznek.

  Bővebben »
  2012.01.18.
  Látogatói kutatás a Szegedi Vadasparkban – 2011

  Évente 2-3 millió látogató keresi fel hazánk állatkertjeit, amelyek így a legnépszerűbb kulturális intézményeknek számítanak. Bár többségében önkormányzati tulajdonban vannak, bevételeik legjelentősebb részét jelentik a belépőjegyekből származó összegek, így a látogatók száma egyértelműen befolyásolja az állatkertek fenntarthatóságát. Így annak ismerete, hogy a látogatók miként vélekednek az adott állatkertről, mi tetszik nekik, mi nem, melyek a fő célcsoportok és milyen kommunikációs csatornákon érhetők el – mind fontos kérdések a fejlesztési stratégia megalkotásában. Azonban – bár a profitorientált működés elveit is szem előtt kell tartania – az állatkert alapvetően közfeladatokat ellátó intézmény, jelentős szerepet vállal a természetvédelemben, állatvédelemben és az oktatásban. Ezen munka hatékonyságát is objektívan szükséges mérnünk ahhoz, hogy elérjük, illetve fenntartsuk a célul kitűzött színvonalat. A harmadik kérdéscsokor az állatkertek társadalmi szerepére és elfogadottságára vonatkozik, amely kérdéskör szintén kiemelt fontosságú számunkra.

  Bővebben »